lørdag den 7. december 2013

Retrostilen er supermoderne i de danske hjem



Vi danskere er kendte i hele verden for vores stilfulde design, både når det gælder møbler, boligindretning og de ting, vi køber til vores hjem og os selv. 

I det seneste årti har vores stil været lagt meget an på højglans køkkenskabe, hårde hvidevarer i rustfrit stål og lige linier. Det gode gamle begreb ”hygge” er blevet lidt forsømt i vores higen efter et hjem, som vi ser i boligbladene.

Vi kan sagtens få hyggen tilbage i hjemmet – også selv om vi har valgt det sort-hvide køkken i højglans. Det handler simpelthen om at udvælge nogle ting, som sætter noget farve på det hele. Det kan man gøre på mange måder, både vha. lys og blomster. Men man kan jo også sætte noget pang på det hele ved udvælge nogle køkkenting, som danner noget kontrast til det stilrene look. 

Netop fordi vi indretter os ret minimalistisk, kan de fleste hjem sagtens ”tåle” noget, der virkelig skiller sig og giver det hele et pift. Her er det helt op til ens stil og behov, hvad man vælger, men lige nu, er det meget moderne at vælge noget der signalerer retro og vintage. Det kan f.eks. være en kaffedåse eller tedåse med retro look, som kan stå fremme og skabe blikfang på køkkenbordet. 

Hvis man er glad for at bage og lave mad, kan man også lade valget falde på en rigtig flot køkkenvægt i retrostil. Hvis man ikke har ret meget køkkenbordsplads, er det også muligt at købe en lille vægt, der ikke fylder så meget, men som stadig pynter gevaldigt op på bordet eller evt. en hylde.  Retro bagevægtene er simpelthen så klassiske i deres udseende, at de bør stå fremme.

Sort køkkenvægt i retrostil med rustfri vægtskål
Se flere køkkenvægte på jojoba.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar