lørdag den 18. december 2010

Slutspurt inden jul

Det er ved at være sidste chance, hvis du vil bestille varer og have dem leveret til jul. Du kan bestille indtil mandag den 20. december kl. 15.00, så garanterer PostDanmark, at pakker når frem inden jul.

Vi har lige nu nogle gode sidste-øjebliks-tilbud. F.eks. kan du lige nu købe et udstikkersæt til honningkagehus for kun 139,00 kr. Eller supersøde muffinforme med snemænd til nedsat pris nemlig kun 21,00 kr. De fleste af vores bageartikler sendes med Maxibrev, så du betaler kun 38,00 kr. i porto. Du kan få sendt flere varer til denne lave pris, så fyld blot i indkøbskurven og se, hvor meget du egentlig kan få sendt for kun 38 kr. Du skal dog være opmærksom på, at al keramik sendes som pakke - men her betaler du kun 49 kr. uanset vægt.

Du kan selvfølgelig også stadig nå at købe noget af vores importerede keramik/porcelæn fra England. Se f.eks. vores tekopper og tekander - vi er eneforhandler af langt de fleste af disse varer, så du har mulighed for at give en helt unik gave.

Hvis du lige står og mangler en god gave til børnene, så tjek vores gaveidéer, hvor du både finder sparebøsser, børnebestik og tallerkensæt til børn.

torsdag den 9. december 2010

Vi er i julehumør:-)

Har du været forbi jojoba.dk for nylig?? Ud over, at vi her i december har et nyt tilbud hver dag, tilbyder vi lige nu også gratis porto - du skal blot købe for 300 kr. eller mere, så sender vi dine varer kvit og frit. Tilbudet om rabat på portoen gælder til og med i morgen den 10. december - og måske kører vi samme tilbud en gang mere inden jul:-)

Husk, at du stadig kan nå at bage til jul. Det kunne f.eks. være småkager med julemænd eller muffins der ligner snekrystaller.

Det kunne også blot være, at du står og mangler en god julegaveidé - der er både sparebøsser, flotte køkkentekstiler, tekander og krus og meget meget mere.

torsdag den 2. december 2010

Tilbud på skabelon til honningkage hus

I dag har vi tilbud på udstikkersæt til honningkagehus. Du slipper helt for at skære skabeloner ud, idet du blot udruller dejen bruger udstikkersættet til at udskære huset. Tilbudet gælder kun den 2. december, så skynd dig forbi jojoba.dk normalpris kr. 149,00 så du sparer 24 kr. eller omregnet betaler du kun 14 kr. i porto:-)