mandag den 18. oktober 2010

Tea for one

Jeg så lige en reklame fra Feminas shop i dag, hvor de reklamerer for nogle tea for one tekander. Jo, de er da pæne, men det er prisen da bestemt også! De behøver jo slet ikke koste 299 kr. - det er jo trods alt kun en kop te til en person.

Mine favoritter er Wooly the Sheep og Daisy tea for one - de er supersøde, og så koster de altså kun det halve af dem de sælger hos Femina, nemlig 149 kr. Der er mange søde detaljer på de håndmalede tea for one's, bl.a. låget som er små fugle og den sjove dekoration med får og ko. Man kan kun blive i godt humør af at se på dem:-) Se dem hos JoJoba


Hvis du er til andet end tea for one's så er der også mange andre unikke tekander og krus at vælge imellem. Alle er importeret fra England, og langt de fleste af dem, kan kun købes hos JoJoba.

lørdag den 16. oktober 2010

Cookies i lange baner

Det er blevet efterår, og den mørke tid er over os. Allerede nu opholder vi os en del mere indendørs og skal finde på andre aktiviteter.

Men hvad nu, hvis man kunne fordrive tiden med noget sjovt og hyggeligt? Det kunne f.eks. være at bage sammen med børnene. Og det er her cookies kommer ind i billedet - i alle mulige forskellige former og med mulighed for dekorere med krymmel og glasur - ja mulighederne er mange.


Udskærersæt til småkager fra Progressive

Sættet med udskærere er fra det amerikanske mærke Progressive. Der er 12 udstikkere med stencils, så der bliver rig lejlighed til at udfolde kreativiteten og f.eks. dekorere med sprøjtepose, når småkagerne er bagt.
Du kan også se en demonstrationsvideo om brugen af sættet på Youtube.

JoJoba har fået sig en blog

Velkommen til JoJobas blog.

Formålet med denne blog er at give kunder og besøgende hos JoJoba et sted, hvor man kan finde nyttige oplysninger, se nye varer og hente inspiration til de varer, som vi sælger hos JoJoba.